Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

SEPTEMBRIKUUS LOOMAAEDA PILDISTAMA!

ZoFo 2014 „Pelikanid“, autor Aleksander Kuzovlev
ZoFo 2014 „Pelikanid“, autor Aleksander Kuzovlev

Tallinna loomaaia fotovõistlus ZoFo toimub juba kolmandat korda. Loomaaed on igal aastaajal oma nägu ja seda on ka loomad – kui eelmised pildistamised on toimunud kevadel ja suvel, siis sel aastal ootame võistlusfotosid sügisesest loomaaiast septembrikuu jooksul. Fotovõistlus on hea võimalus oma lemmikuid „jahtimas“ käia ja septembrikuu võimaldab seda veel soodsalt korduvkülastajatele mõeldud lojaalsusprogrammi raames teha.
Loomaaiaasukate pildistamine on vahva ka ilma võistlemata, kuid eelnevate ZoFo võistluste tulemusel on palju erilisi hetki loomade elust pildile jäädvustatud. Eelmisele, kaks aastat tagasi toimunud fotokonkursile esitati kokku 1726 tööd 875 osavõtjalt.

ZoFo 2016 korraldajateks on Tallinna loomaaed ja Fotoluks AS.
Kogu info fotovõistluse tingimuste kohta on leitav loomaaia kodulehelt ja lojaalsusprogrammi tutvustab link 
Loomaaed on septembrikuus avatud iga päev 9-19, kassad suletakse kell 17.
Lisainfo: Briti Klimberg, briti.klimberg@tallinnzoo.ee, tel +372 50 78 447