Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

PASCH_Logo_farbig

14.-18. sept. toimub rahvusvahelise projekti „Koolid – tuleviku partnerid“ (PASCH) raames Tallinnas sporditeemaline õpilasvahetus partnerkooliga Révai Miklós Gimnázium Ungarist Györist. Programmis on osalemine kooli spordipäeval, Mektory külastus koos õpitoaga, intervjuud ETV sporditoimetuses ja U17 peatreeneri Lars Christian Hoppega, bowling, Tallinna tutvustav interaktiivne linnamäng. Külastatakse Tallinna Goethe Instituuti ja valmistatakse David Truusa juhendamisel eesti toite.

Külalisi võõrustavad:
Raimond Lume, Kristian Andreas Jagor, Rasmus Rammo ja Aidan Gadzijeva 12A; Markus Louis Mühlberg, Benedikte Petrutis ja Katarina Kaleininkas 12B; Eduard Ülevain 12C; Annaliisa Mäletjärv ja Iris Persson 11C; Jürgo Mattias Vanajuur ja Norman Garder 11A; Kristin Thorsteinsdottir 8C ja YFU vahetusõpilane Wilken Gnegel 9A  ning õpetajad Maarika Paun ja Mart Männiste.