Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

sici        erasmus

16. septembril külastavad kooli Euroopa haridusinspektoraatide ühenduse (SICI) konverentsi külalised, 13 riigi kooliinspektorid ja meie Haridus- ja Teadusministeeriumi esindajad.

Ettekande sisehindamisprotsessist, tulemusnäitajate kasutamisest, võrdlusandmete kogumisest, rahulolu-uuringutest ja õppimise ja õpetamise parendamisvõimalustest teeb direktor Meelis Kond. Inspektorid külastavad 11 õpetaja tunde.
Gümnaasiumiastme giidindust õppivad noored on konverentsist osalejatele vanalinnas ekskursioonijuhiks 14. septembri pärastlõunal.

Samal päeval on koolis ERASMUS+ projektis osalevad õpetajad 8 erinevast riigist, kes samuti külastavad õppetunde. Koolimaja tutvustavad 12B klassi õpilasgiidid, vestlusringis osalevad õpilasesinduse vilistlasest endine ja praegune president ning õppetunde läbiviivad õpetajad.