Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna koolinoorte teateujumise meistrivõistlustel saavutas meie kooli võistkond neidude 10x50m teateujumises III koha.

  • Võistkonna koosseis:  Saskia Tasane 10C, Kaisa Pollisinski 8C, Liisi Mari Nurmetalo 10B, Martine Margna 6C, Liilia Tõnisson 6B, Maria Goldrin 10B, Johanna Hütt 7A, Emma Maria Metsandi 9B, Kirke Pollisinski 10B, Triin Alber 11A ja Kertu Pollisinski 5D.

Noormeeste 10x50m teateujumises saavutati III koht.

  • Võistkonna koosseis: Lennart Joosep Lumi 6A, Miko Lilleorg 12A, Ken George Kiseljov 12A, Markus Kuris 12A, Kristjan Pekk 10A, Joosep Rannu 10A, Andreas Ayrton Luhala 10A, Rene Ron Vest 10C, Andre Otti 8A, Mark Tomi Wilhelm Vompa 7B, Aleksander Kirs 9C, Rünno Tammela 11B ja Andreas Tristan Vaher 9A.

Palju, palju õnne!
Tänu kehalise kasvatuse õpetajatele ja treeneritele

Tulemused