Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna 21. Kool avab pidulikult EduInnoLab tehnoloogialabori – LEGO innovatsioonistuudio teisipäeval, 20. veebruaril kell 14. 00 ruumis 327A (3. korrus).

Labori vajaduse eesmärgiks on luua õpilastele ja õpetajatele 21. sajandi õpimetoodikaid ja vahendeid rakendav õpikeskkond, mis toetab digi-, tehnoloogia ja inseneeriavaldkonna pädevuste ning lõimitud õppe arendamist.

Tehnoloogialabor on funktsionaalne, mobiilne, igale vanusele sobiva mööbli ja temaatilise sisustuse ning paindliku tehnilise lahendusega, mille disainikontseptsioon lähtub Lego Education Innovation Studio nõuetest.

Koolis on loodud uus põhikooli õppesuund: Ettevõtlus-robootika ning tehnoloogialabori tööle rakendumine toetab igati õppesuuna ja õppekava arendamist.