Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Euroopa noorte muusikafestival Neerpeltis, Belgias 27.04.- 02.05.2018

Belgias, Neerpeltis toimus 66. Euroopa noorte muusikafestival 27.04.- 02.05.2018. Eestit esindas Musmari Koorikooli lastekoor dirigent Tiina Mee juhtimisel. Festivali raames toimusid erinevad konkursid, kontserdid ja töötoad.

Musamari Koorikool osales kahes kategoorias – nooremate lastekooride kategoorias vanuses kuni 12 aastat ja folkloorikategoorias ning saavutas mõlemas kategoorias esimesed kohad! Musamari astus üles kahes kategoorias kokku 17 erineva a capellateosega. Konkurssi hindas mainekas rahvusvaheline zürii.  Festivalil osales kokku 3100 noort lauljat 23 riigist üle Euroopa.

Tore on teada, et selles kooris laulab nii palju 21. kooli lapsi, kes kõik oma panuse sellel konkursil andsid: Emma Hõbemägi (3B), Getlin Veber (3B), Barbara Oja (3B), Carolin-Marleen Arumaa (4A), Paula Rits (4B), Lauren Talimets (4B), Minni Agathe Lepik (6D).

Musamari Koorikooli koorid on osalenud paljudes erinevates kontserdiprojektides, noorte- ja üldlaulupidudel, tantsupeol, festivalidel ja konkurssidel Eestis ning mujal maailmas. Kontsertide raames on koostööd tehtud paljude eesti tippmuusikute, -lauljate ja –heliloojatega.