Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet korraldab Tallinna päeva raames noorte maailmakohviku,  mille eesmärk on kaasata noori nende jaoks olulistel teemadel kaasa  mõtlema, arutama ja üheskoos lahendusi välja mõtlema. Maailmakohviku  arutelud viiakse läbi 15. mail kell 14.00-15.30 vene keeles ja 16.00-17.30 eesti keeles. Mõlemad kohvikud toimuvad virtuaalselt Zoomi keskkonnas.


Teemade kaardistamiseks viidi noorte seas läbi küsitlus, mille tulemusel valiti välja kaks teemat:
1.     Kuidas muuta Tallinna linna liikumisvõimalused (sh ratta- ja kergliiklusteed) atraktiivsemaks?
2.     Kuidas saaksid Tallinna koolid paremini toetada õpilaste vaimset tervist?


Osalema  on oodatud nii Tallinna noored kui huvigruppide esindajad.  Maailmakohviku raames kokku pandud ettepanekud edastatakse Tallinna linna juhtidele. Osalemiseks pane end kirja siin: https://forms.gle/Dx2cGHGVu5dLaSMx5 


Need, kes aruteludes osaleda ei soovi, kuid tahavad teada, mida arutati, saavad Facebooki vahendusel jälgida otseülekandeid. Venekeelne maailmakohvik kantakse üle Lasnamäe noortekeskuse kanalil ja eestikeelne Noor Tegija lehel.  Sel ajal, kui toimuvad arutelud gruppides, külastavad kohvikut põnevad  persoonid, kellega päevajuht vestleb. Päevajuhtideks on Roger Tibar  (eestikeelne kohvik) ja Elizaveta Cheremisina (venekeelne kohvik) Eesti  Noorteühenduste Liidust. 

Tule maailmakohvikusse ja töötame üheskoos välja uued nutikad lahendused!