Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

26. jaanuaril toimunud Eesti Kvaliteediühingu 30. aastapäevale pühendatud juhtimiskonverentsil Taaskäivitus käsitleti teemasid, kuidas ettearvamatutes olukordades edukalt toime tulla ühiskonnana, organisatsioonina ja inimesena.

Rõhutati kriisisituatsioonile vastavat kiiret reageerimist ja kohanemisvõimet, ohtude ja võimaluste märkamist, erinevate strateegiate ja tegevuskavade väljatöötamist ja rakendamist ning kuidas tulemuslikult kasutada oma töös kvaliteedijuhtimise põhimõtteid lõimides neid innovatsiooni ja tehnoloogiaga.

Konverentsi raames jagati häid kogemusi ja uuenduslikke lahendusi ning tunnustati silmapaistvaid tegijaid, kes on 2020. aastal kvaliteedivaldkonnas tähelepanuväärselt ja edukalt tegutsenud.

Auhinna KVALITEEDI NÄGU 2020 pälvis Tallinna XXI Kooli direktor Meelis Kond.

Palju, palju õnne ja innukust oma missiooni elluviimisel!