Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

10C klassi õpilased pakuvad kooli kodulehekülje vahendusel meeleolukat tegevust kogu perele – võimalus on kuulata-joonistada eesti muinasjutte ja osaleda mälumängus ning nautida muusikalist luulepõimikut.

Vikerraadio kutsub osalema e-etteütlusel
Algselt ühekordse projektina mõeldud ettevõtmine toimub tänavu juba 14. korda, sellest on saanud traditsioon ja üks emakeelepäeva oodatumaid sündmusi. 15. märtsil kell 10.25 loetakse raadioeetris ette etteütluse tekst. Kuulajail tuleb see kirjutada etteütluse aknasse, valida kategooria ja täita kontaktandmed. Arvesse lähevad enne kella 11 saabunud etteütlused. Tulemustest teavitatakse ning laused ja veaohtlikud kohad arutatakse läbi kell 14.05 algavas saates “Reporteritund”. Vikerraadio e-etteütlus

Emakeelepäeva luulepõimik
Emakeelepäeva lastejutt: Kunksmoor
Emakeelepäeva lastejutt: Sipsik
Emakeelepäeva lastejutt: Suur Peeter ja Väike Peeter