Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kas otsid põnevat projekti, millega distantsõpe huvitavamaks muuta ja mis sinu õpilastele päriselt korda läheks?

Aprillis kutsume 6.-12. klasside õpilasi osalema Tallinna Vee konkursil „Veendumus“, mille ülesandeks on tuua tähelepanu kraanivee joomise kasudele. Tahame motiveerida õpilasi mõtlema sellele, kuidas teha oma igapäevase tarbimisega heategu nii enda tervisele kui ka keskkonnale, juues kraanivett.

Konkursi raames saavad õpilased ise luua reklaamikampaania. Anname neile kätte tööriistad kampaania loomiseks ja inspireerime mõtlema loovaid ideid, mille abil veenda nii oma sõpru kui oma vanemaid, et kraanivesi on parim valik. Osaleda võib üksi või kuni kolmeliikmelise võistkonnana.

Õpilaste kaasamiseks korraldame online-seminarid, kus neile õpetatakse reklaamikampaania loomise nippe. Juhendajateks ja mentoriteks on tuntud staaridest eksperdid: räppar Metsakutsu ehk Rainer Olbri, kes töötab visuaalse disainerina mobiilirakendusi testivas firmas Testlio, agentuuri Not Perfect loovjuht, moehuvilisest reklaami-inimene Anne Vetik ning digiturundusagentuuri Vurr loovjuht, videoprodutsent ja sisulooja Lauri Pedaja.

Parimad noorte loodud reklaamid lähevad päriselt käiku!

Kolm parimat tööd trükitakse Tallinna Vee välimeedia reklaamiplakatitele ja kuvatakse ettevõtte sotsiaalmeedia kontodel. Lisaks premeerime parimate ideede autoreid juhtmevabade Apple AirPods 2 kõrvaklappidega ja nad saavad veeta päeva tuntud staariga, nähes reklaamitegemise telgitaguseid eksperdi töövarjuna.

Miks meil on veendumus, et see teema läheb õpilastele korda?

Kuna tänapäeva noored on väga keskkonnateadlikud, soovivad maailma parandada ja hindavad kastist välja mõtlemist, siis sulle kui õpetajale annab projektis osalemine hea võimaluse pakkuda oma õpilastele teistmoodi koolitunde – sinu eest teevad töö ära oma ala spetsialistid, kellega õpilased kohtuvad aprillikuu jooksul erinevate veebiseminaride kaudu.

Koolile on see võimalus anda oma panus keskkonnast hooliva organisatsioonina. Lisaks aitab Tallinna Vesi kolmes koolis, kust osaleb kõige enam meeskondi, paigaldada veefontäänid joogipudelite mugavaks täitmiseks.

Niisiis, kes sinu õpilastest võiks olla järgmine reklaamiguru ja maailmamõjutaja?

Õpilased saavad end registreerida konkursi veebilehel: www.veendumus.ee, kust leiab kogu olulise info ja juhised. Slaidid projekti õpilastele tutvustamiseks leiate siit: https://cutt.ly/5cophTt

Meil on VEENDUMUS, et õpilastele läheb kraanivee reklaamikonkurss korda. Loodame, et ka sulle ning aitad meid info levitamisel.

Tarbime rohkem kraanivett ja saame üheskoos keskkonnateadlikumaks!

Lisainfo:
Laura Korjus
Kommunikatsioonijuht
AS Tallinna Vesi
Tel +372 5191 4771
laura.korjus@tvesi.ee  
www.tallinnavesi.ee