Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Juba teist aastat järjest on rahvusvaheline robootikanäitus First Lego League Explore virtuaalne kuid XXI Kooli lapsed ei ole sellel osalemisest loobunud.

Lapsed  on aasta jooksul nii koolis kui koduses distantsõppes pusinud üksi või vanemate hindamatul toel õpetaja koostatud juhendite järgi lihtsaid masinaid ehitada, töölehti täita, Scratchis mänge programmeerida ning lõpuks isegi näitusetööks oma unistuste takistusrada disainida. Maikuus, kui taas kooli saime, tegime veel viimase spurdi, ning ehitasime oma rajad meeskonniti valmis. XXI Koolist võttis näitusest osa 8 meeskonda.

Hoolimata keerulisest olukorrast tegutses suur hulk lapsi innukalt ja rõõmuga ning kõik robootikud saavad mälestuseks väga erilised Lego medalid! Selliselt lapsi innustades saavad juhendajadki näidata lastele, et hoolimata keerulisest ja pidevatelt muutuvatest oludest, on võimalik siiski alustatud tööd lõpuni viia ning miski pole võimatu, kui koos tegutseda. Kohtumiseni taas sügisel Robokaru Robootikakooli tundides!

Siin näete mõnda näidet XXI Kooli laste näitusetöödest.