Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

25. mail toimus kooli ees meeleolukas 72. lennu lõpukellaaktus. Aktuse avas direktor Meelis Kond ning muusikalise tervituse tõid 2A, 3A ja 10. klasside ansamblid. Aktust juhtisid Annabel Mikk ja Robin Pass.

Tähtsate elukutsevalikute tegemiseks andsid abiturientidele soovitusi 1. klasside õpilased. Väikeste kõiketeadjate arvates on arstide hooaeg, soovitati kas kirurgi, parameediku või geeniteadlase elukutset. Kuna inimeste juuksed kasvavad kogu aeg, ei tule ka juuksuril tööst puudust. Loomasõbrad võiksid hakata talupidajaks või loomaaia direktoriks. Tulevastel riigitegelastel soovitati kuulata tähelepanelikult 3A klassi esituses kõlanud saksa lastelaulu „Hurraaderii!“ sõnumit – rõkkab rõõmust maakera!

Lõpuklasside esindajad lugesid traditsioonikohaselt lennuraamatust ette oma humoorikaid ja õpetlikke meenutusi kooliajast, mis jätab XXI Kooli ajalukku 72. lennu.

Gümnaasiumilõpetajad tänasid kauni roosiõiega oma aineõpetajaid südamega tehtud töö eest ning kõik nõustusid üksmeelselt, et kui ei ole õpetajaid, siis ei ole ka lõpetajaid!

Edu ja tuult tiibadesse!

Pildialbumis: 72. lennu lõpukell