Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Õiguskantsleri Kantselei, Lastekaitse Liidu ja Rakendusliku Antropoloogia Keskuse korraldatud fotojahil pälvis eripreemia 11C klassi õpilane Ronja Ansmann, kes märkas ja jäädvustas elukeskkonnas kitsaskohti, pakkudes probleemile ka lahenduse.

Ronja annab intervjuu Lastekaitse Liidu noortekogu juht Triinu Sooäärele, et oma mõtteid ja sõnumeid laiemalt jagada.

Fotojahil osalesid aktiivselt 10C ja 11C klassi õpilased, kes said preemiaks külastuse Õiguskantsleri Kantseleisse, kus noored jagaksid oma tähelepanekuid ja kogemusi, mida nad fotojahil olles märkasid ja kogesid, et muuta kodukoha keskkond noortesõbralikumaks.

Õnne ja ettevõtlikkust kõikidele osalenutele!

Õiguskantsleri Kantselei veebilehel: Laste ja noorte hääl kohaliku elu korraldamisel 2021