Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Abiturientide töövarjupäev toimub XXI Koolis juba 15. aastat ja on oodatuim karjääriplaneerimist toetav üritus koolis.

Sel aastal on enim huvi infotehnoloogiavaldkonna, meditsiini, insenerierialade ja majanduse ning ettevõtluse vastu.

Töövarjuvõimaluse andsid abiturientidele Eesti Vabariigi Riigikogu esimees Jüri Ratas, riigisekretär Taimar Peterkop, välisminister Eva-Maria Liimets, peaministri välisnõunik vil! Liis Lipre-Järma, Martin Villig, Pärt Uusberg, Mihhail Gerts, Jalmar Vabarna, Eesti Laul 2022 peaprodutsent Tomi Rahula. Aitäh teile!

Meeldiv koostöö jätkub kauaaegsete koostööpartneritega: Põhja-Eesti Regionaalhaigla, UNIMED Kaarli Hambakliinik, EV Välisministeerium, Merko, KOKO Arhitektid, LHV, Ellex & Raidla, Laam Kinnisvara, Milrem Robotics, Brand Manual, Eesti Rahvusringhääling, Kanal 2, Kühne & Nagel, Nordica, PÖFF, Tiina Toometi Kliinik jt.

Täname!

Suur tänu uutele koostööpartneritele – edukas kinnisvaraarendaja Liven, hotell Europa, ARS vasetööd, Cuesta Advokaadibüroo OÜ, Confido, Enefit Green ja paljud teised!

XXI Kooli karjäärikoordinaator Maarika Paun