Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

15. märtsil tähistati Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia suures saalis I Euroopa Koolimuusika päeva “EuDaMus”.

Sündmuse avasid videosilla vahendusel Euroopa Koolimuusika Assotsiatsiooni president Isolde Malmberg ja kohapeal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia loome ja välisuhete prorektor, professor Henry-David Varema.

Koolimuusikapäev jätkus piduliku kontserdiga, kus astusid üles Vanalinna Muusikamaja tütarlastekoor, EMTA muusikapedagoogika üliõpilased ning XI Üleriigilise muusikaolümpiaadi laureaadid, nende hulgas esines omaloomingulise palaga meie gümnaasiumi 12C klassi õpilane Hanna Grete Rebane, klaveril Marten Joonas Ruut vil!.

Muusikatunni raames külastasid kontserti ka 10A klassi õpilased ja muusikaõpetaja Kristjan Õmblus.

Euroopa Koolimuusika päev jäädvustati ka videona.