Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Rahvusvahelisel iduettevõtete võistlusel „City Hackaton“ saavutas III koha meie kooli neidude tiim, kes pälvis auhinnareisi Ahvenamaale.

Väljakuulutatud auhinnareis sai teoks augusti lõpus toimunud neli päeva kestnud koolitusprogrammis ReGeneration 2030, millest võtsid osa Helena Villand, Mirjam Ustav ja Lotte Tõnupärt 11B klassist.

ReGeneration 2030 on Balti- ja Põhjamaade noorteliikumine kliima jätkusuutlikkuse toetamiseks-parendamiseks, eesmärgiga ühendada noori üle maailma, et seada ühine siht ning ehitada üles uus ja parem tulevik.

Igaaastane põhiprojekt ongi 4-päevane jätkusuutlikuse festival Ahvenamaal, mille raames arutati, millised on erinevate riikide kohalikud probleemid, kuidas neid lahendada ja millised muutused peaksid toimuma meie piirkonna poliitikas ja majanduses.