Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

4. oktoobril külastas kooli juhtkond, kehalise kasvatuse õpetaja ja gümnaasiumi noormeeste korvpallimeeskond äsja valminud sõpruskooli – Vuosaare Lukio Helsingis.

Kaasaegne õppehoone koos rikkalikult varustatud digitaristuga ja funktsionaalsed tehnilised lahendused avaldasid sügavat muljet ning andsid inspiratsiooni, mõtteainest ja ideid uuteks väljakutseteks ka 21. Kooli õpikeskkonna arendamiseks.

Koolide esindajad vahetasid kogemusi üldise hariduse ja õppekorralduse teemadel, külastati õppetunde, kus suurte õpilasgruppide korral toimus õppetöö kahe õpetaja juhendamisel.

Suurt vaimustust tekitas muusikastuudioga tutvumine, kus oli laialdane instrumentide varamu, salvestusseadmed ja- tehnika, kuulda sai õpilaste vokaal-instrumentaalansambli esinemist, lavale astus ka õpetajate ansambel.

Külaskäigu raames oli kavas ka koolidevaheline mõõduvõtt spordis – korvpallivõistlus, kus oma selget paremust näitasid meie kooli innukad ja otsustuskindlad võistlejad.

Võidukasse võistkonda kuulusid: Fred Jordan Relve ja Robert Riiberg 12A, Gregor Kiilmaa 12C, Aleksander Martten Maitse ja Gregori Visse 11B, Rico Suigusaar 11C, Mairo Robert Kask ja Ruben Rahuoja 10B ning Jonatan Rand 10C.

Kool võõrustab Vuosaare Lukio esindust kevadel 2023.