Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

UWC Eesti Ühing kuulutab välja 2022. aasta stipendiumikonkursi rahvusvahelise keskhariduse omandamiseks ülemaailmse UWC organisatsiooni kaudu.

Kuidas sulle meeldiks lõpetada keskkool mõnes teises maailma riigis koos kaasõpilastega, kes on pärit kümnetest eri riikidest üle maailma? UWC Eesti pakub stipendiume kaheaastaseks keskharidusprogrammiks, mis päädib rahvusvaheliselt tunnustatud IB diplomiga ning katab kuni 100% ulatuses õpilase õppe- ja elamiskulud.

Kokku on maailmas 18 UWC kolledžit, mis asuvad viies eri maailmajaos, järgivad sama õppekava ning tuginevad UWC põhiväärtustel. Täpsemalt millistesse UWC koolidesse ja riikidesse sel aastal stipendiumid on saadaval, avalikustatakse konkursi teise vooru edasipääsejatele. Lisaks pakume võimalust osaleda UWC lühikursustel erinevates Euroopa riikides 2023. aasta suvel.

UWC organisatsiooni eesmärk on võimaldada väga heal tasemel haridust, mis oleks noortele kättesaadav, olenemata nende sotsiaalmajanduslikust taustast. Arvestades leibkonna võimalustega, tehakse kandidaadile vajaduspõhine stipendiumi pakkumine pärast lõppvooru, kus komisjon valib isikuomaduste ja motivatsiooni põhjal välja sobivad kandidaadid. Stipendiumid katavad kuni 100% õpilase õppe- ja elamiskuludest.

Konkurss on avatud kõigile Eesti riigi õpilastele, kes on sündinud vahemikus 01.09.2005 – 01.09.2007.

Et rohkem UWC kohta teada saada, kutsume osalema meie veebinaril 5. novembril 2022 kell 16.00, kus saad esitada küsimusi UWC kooli lõpetanud või praegustelt õpilastelt. Pane end veebinarile kirja siin.

Täpsem info UWC liikumise ja stipendiumikonkursi kohta on kättesaadav meie ühingu koduleheküljel: www.ee.uwc.org. Soovitame kandidaatidel enne avalduse saatmist tutvuda põhjalikult UWC liikumisega.

Kandideerimisvormi esitamise tähtaeg on 13. november 2022. Täida see siin!

Vaata UWC tutvustavat video siin. Jälgi UWC Eesti tegevusi ka Instagramis ja Facebookis.