Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Üle nelja aasta toimus 13.-15. aprillil taas Tallinna rahvusvaheline koorifestival.

Musamari Koorikooli tütarlastekoor osales lastekooride kategoorias. Musamari koor Tiina Mee juhatamisel oli parim lastekooride kategoorias ja saavutas auhinnalise 2. koha. Esimest kohta välja ei antudki ja kolmanda koha sai Ellerheina lastekoor. Konkurssi hindas mainekas 5-liikmeline rahvusvaheline zürii.

XVII rahvusvahelise koorifestivali “Tallinn 2023” tulemused – Kooriühing (kooriyhing.ee)

Oma panuse andsid ka Emma Hõbemägi ja Getlin Veber 8B, Lisanna Maria Laaneoks 7C, Mathilda Gertrud Sillapere 7A ja Marietta Elisabel Erm 5A.

Musamari Koorikooli koorid on osalenud paljudes erinevates kontserdiprojektides, noorte- ja üldlaulupidudel, tantsupeol, festivalidel ja konkurssidel Eestis ning mujal maailmas. Kontsertide raames on koostööd tehtud paljude eesti tippmuusikute, -lauljate ja –heliloojatega.