Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

4. mail toimusid kesklinna koolide vahelised võistlused teateujumises – 8×50 meetrit.

Nii 3.-5. kui ka 6.-7. klasside võistkond saavutasid I koha.

3.-5. klasside võidukas võistkond: Juhan Altnurme 4A, Marta Reinoja ja Hannes Pajumägi 4C, Johanna Liblik 5B, Jasper Maximilian Õunap 4B, Meeri Marii Ahman 5C, Alessandro Luigi Alboni 5D ja Aya Sophia Sulsenberg 4B.

II koha saavutas Gustav Adolfi Gümnaasium ja III koha Kesklinna Vene Gümnaasium.

5.-6. klasside võidukas võistkond: Karl Robert Villenthal 7D, Liisi Rooba 6A, Oliver Magnus Järavere 7D, Paula Tammaru 7C, Joonas Nurmsalu 7A, Nora Elisabeth Seero 6D, Stever Juhandi 7B, Annela Sõgel 7D, Victoria Sophia Riikoja 6D (varu), Hüüd-Keerit Truuverk 7C (varu).

II koha saavutas taas Gustav Adolfi Gümnaasium ning III koha Tallinna Ühisgümnaasium.

Palju, palju õnne!

Aitäh, kehalise kasvatuse õpetajad.