Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tänavuse UNESCO ühendkoolide võrgustiku Läänemere Projekti veebiviktoriini tulemused on selgunud. Kokku nuputas viktoriinil 3020 üksikosalejat ja 861 võistkonda 8 Läänemere-äärsest riigist. Kokku on esitatud 3881 täidetud viktoriini ankeeti.

Kõige rohkem osalejaid oli Eesti koolidest ning osalejate arv on taaskord suurem kui eelmisel aastal – 2729 üksikosalejat ja 768 võistkonda. 

Rekordi püstitasime tänavu ka osalevate koolide arvu poolest – kokku osales 185 üldharidusasutust 8 riigist, neist 135 Eestist!

14-16aastaste vanuserühmas saavutas maksimaalse tulemuse (160 p) võistkond Tallinna 21. Koolist – Johann Sild ja Alo Virunurm 9B klassist, keda autasustatakse võistkonna peaauhinnaga Mondo Maailmakooli poolt, milleks on põgenemismängu töötuba kogu klassile. Töötuba toimus 11. mail.

Palju, palju õnne!
Aitäh, õpetaja Kristiina Tiits.