Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Täna #vormistööle!

20. septembril möödub 32 aastat Naiskodukaitse taasloomisest. Esinaine Airi Tooming kutsus taasloomispäeva tähistamiseks üles kõiki naiskodukaitsjaid sellele päevale pidulikkuse lisamiseks oma töökohal või koolis vormi kandma – olgu selleks siis Naiskodukaitse pidulik vorm, Kaitseväe laiguline vorm, evakuatsioonirühma liikme vorm või mõni muu lemmik Naiskodukaitse sümboolikaga riietusese.

Meie kooli inglise keele õpetaja ja 6B klassi juhataja Irina Rozanova on võtnud tegutsemist kodukaitses südamega ning panustab aktiivse vabatahtlikuna kogukonna turvalisuse tagamisse.

“Naiskodukaitsega on eelmise aasta algusest liitunud enam kui 1300 uut liiget. Kokku on nüüdseks üle 3800 teotahtelise naise, kes panustavad vabatahtlikuna riigikaitsesse ning meie kogukondade turvalisemaks muutmisesse,” sõnas Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming.

“Kuigi meie liikmete tööalane ja eluline taust on erinev, võib ühes asjas kindel olla – naiskodukaitsja teab oma rolli kriisiolukordades, käärib käised üles, haarab initsiatiivi ning on nö tükike lahendusest. Seega on meie kaasteelistele töökohtades, koolides ja mujalgi tore teada, et nende kõrval tegutseb naiskodukaitsja,” lisas Tooming.

Jaksu vahvatele kodukaitsjatele!