Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

3. oktoobril kohtusid õpilased Speaker Program raames ameerika ajaloolase Jason Steinhaueriga. Meie koolist osalesid kohtumisel Sandra Näks, Maria Puusepp 11A, Oskar Speek, Mirjam Root 11C, Karl Rudolf Kunnas 12A, Lotte Tõnupärt, Kaspar Haav 12B, Hans Johannes Kark 12C.

Steinhauer pidas õpilastele loengu sellest, kuidas sotsiaalmeedias erinevaid ajaloo lugusid/versioone esitletakse ning kuidas erinevate sündmuste erinev presentatsioon meid mõjutab arvama kas üht- või teistmoodi.

Autorist – Jason Steinhauer is a bestselling author, public historian, podcast host, founder of the History Communication Institute, creator of History Club, Global Fellow at The Wilson Center and Senior Fellow at the Foreign Policy Research Institute. He is an adjunct professor at the Maxwell School for Citizenship & Public Affairs at the Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington, D.C., teaching a course on bringing history into policymaking.

Tänu õpetaja Ingrid Paggile.