Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Pildistas Rauno Liivand vil!

Kooli sünnipäeva- ja õpetajakuul toimus Kruiisiterminalis rohkearvuline, meeleolukas ja muusikat täis kokkutulek, kus kohal olid endised ja praegused õpetajad ning vilistlased – kokku üle tuhande kolmesaja osavõtja. 

Päeva esimeses pooles said vilistlased ja endised õpetajad tutvuda tänase uuenenud koolimaja ja kaasajastatud õpikeskkonnaga, toimusid maja tutvustavad ringkäigud, mille läbiviijateks olid õpilasgiidid. Lendudele toimusid klassijuhatajatunnid ning tervitusega esinesid fuajees erinevad muusikakollektiivid. 

Pildiline slaidiprogramm oli külalisi saatmas infoekraanidel, kus sai näha fotosid koolihoone ehitusest, renoveerimisest ja tänasest kaunist ning väärikast koolimajast koos tegutsemislusti täis õpilaste-õpetajatega. 

Aastapäeva pidulik tähistamine Kruiisiterminalis algas liputoimkonna liputseremooniaga, tervituskõnega esines direktor Meelis Kond, kes andis edasi sõna õhtu juhtidele – vilistlastele Margit ja tema poeg Juhan Kilumetsale. Kavast ei puudunud ka Eesti Mäng Gaute Kivistiku juhtimisel. 

Vilistlaspeole andsid hoogu arvukalt esindatud kuulsust kogunud vilistlastest muusikud, kes olid end erinevatesse bändidesse koondanud. 

Kooli 120. aastapäeva pidustused jätkuvad uute ettevõtmistega, mille kulminatsiooniks on suursugune ja emotsioone pakkuv kevadkontsert. 

Koolipere tänusõnad kuuluvad arvukale ettevõtlikule ja ühiskonnaelus kaasarääkivale, muusikakultuuri ning traditsioone väärtustavale vilistlaskonnale!