Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Ats Mattias Tamm majanduspraktikal
Ats Mattias Tamm majanduspraktikal
Jan Martin Metsla majanduspraktikal
Jan Martin Metsla majanduspraktikal
Ats Mattias Tamme artikkel
Ats Mattias Tamme artikkel

Ats Mattias Tamm ja Jan Martin Metsla 11C osalesid koostöös sõpruskooliga Auguste Victoria Schule Flensburg kahenädalasel rahvusvahelisel majanduspraktikal Saksamaa Liitvabariigis.

Ats Mattias, kes on vahetusõpilasena õppinud Saksamaal, sooritas nüüd tööpraktika ajalehe Flensburger Tageblatt toimetuses ning avaldas artikli Flensburgi bussistreigist.

Jan Martin omandas vajamineva sõnavara valikaines saksa keele praktikum, et olla võimeline töötama Michelini tunnustusega hotelli Das James restoranis ning tutvus kõrgetasemelise hotellitöö erinevate võimalustega.

Majanduspraktika lõpetanud noormehed kinnitavad kui ühest suust: “Saksakeelses kultuuriruumis saime väga hea keeleoskuse omandamise võimaluse ja praktika, huvitav oli tundma õppida kohalikke kombeid ja tavasid, meid kaasati kohe töökeskkonda ja anti praktilisi  ülesandeid.”.

Partnerkooli Auguste Victoria Schule Flensburg õpilased sooritasid majanduspraktika Tallinnas mullu novembris ning meie gümnasistidel toimub majanduspraktika järgmisel õppeaastal taas Münchenis.