Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

29. veebruaril kell 10:00-22:00 toimub Eesti Kunstiakadeemias avatud uste päev. Uksed on avatud kõigile, eriti oodatud on aga muidugi kunsti-, disaini- või arhitektuurihuvilised noored, kes kaaluvad sel või mõnel järgmisel aastal EKAsse õppima asumist!

👉 Avatud uste päeval on võimalik tutvuda EKA erialadega, kohtuda tudengite ja õppejõududega, vaadata ringi EKA auhinnatud hoones ning saada väärtuslikku infot ettevalmistuskursuste, sisseastumise, õppimise ja tudengielu kohta.

👉 Toimuvad teaduskondade ja erialade tutvustused, töötoad, välkloengud, majatuurid, konsultatsioonid, ÖÖKINO jpm. Terve päeva vältel on avatud infopunkt, tudengikohvik ning väljapanekud majas sees ja majast väljas. 

Kavas on üle 50 erineva tegevuse kõigist neljast teaduskonnast! Alustame kell 10.00 rektori tervitusega, teeme mitu ringi majale peale ja lõpetame alles kell 22.00, mil animatsiooni osakonna öökino päevale joone alla tõmbab. 

Kõik ülejäänud hea ja parema, mis sinna vahele jääb, leiab avatud uste päeva programmist: www.artun.ee/avatuduksed või Facebooki sündmusest.

Palume huvilistel-tulijatel ka registreerida end: https://forms.gle/CzMuG5VgfFnuXDd4A