Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolinoorte bänd ÕUN, mis on tegutsenud aastast 2009, väljastas oma esimese audiovisuaalse materjali.

«Alguses tulime kokku, et mängida klassiõhtul. See, kuidas esinemine meil see välja tuli, meeldis niivõrd palju, et otsustasime  bändiga jätkata,» räägivad noored ise oma saamisloost elu24 vahendusel.
«Meie muusikat iseloomustab madal ja sügav kitarrisound, lihtsad, kuid kandvad bassikäigud, suurejooneline trummipartii, kõike eelnevat võimsaks tegev klahvkaheli ja megalahe vokaal,» kirjeldavad muusikud seda, millisena nad oma bändi näevad.

Noortebändis mängivad meie kooli 8A klassi õpilased Karl-Erik Sepp (kitarr), Henri Erik Tammai (trumm) ja Dennis Richard Šulga (bass). Lisaks kuuluvad bändi koosseisu Dan-Rainer Aluve (vokaal) ja Robert Märk (klahvpill).