Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

20. septembril kuulutati Estonia kontserdisaalis pidulikul auhinnagalal välja Eesti parimad ja konkurentsivõimelisimad ettevõtted.

Galal tunnustati ka Eesti parimat õpilasfirmat 2012, kelleks on Tallinna 21. Kooli õpilasfirma Student Network. Õpilasfirmat esindasid pidulikul üritusel Geithy Sepp, Martin Tammvee ja Silver Vapper.

ETV kandis auhinnagalat üle 20. septembril kell 22.10.
Ülekannet saab järelevaadata aadressilt:
http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=132041


 

Konkurentsivõime edetabeli koostamise eesmärk on välja selgitada konkurentsivõimelisimad ettevõtted ja pakkuda ettevõtetele võimalust võrrelda end teiste omasugustega ning hinnata ettevõtte edukust, tulemuslikkust ja jätkusuutlikkust.

Ettevõtluse Auhind on pikima ajalooga ettevõtluskonkurss Eestis, mille ajalugu ulatub 1996. aastasse. Just sel aastal korraldati president Lennart Meri eestvedamisel konkurss „Välisinvestor 1995” tiitli väljaandmiseks. Ajaga on konkurss muutunud ja laienenud ning alates 2000. aastast korraldab parimate ettevõtete valimist ja tunnustamist Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) „Ettevõtluse Auhinna“ nime all.

Konkursi esmaseks eesmärgiks on tunnustada edukaid ja perspektiivseid Eesti ettevõtteid ning seada neid teistele eeskujuks. Laiemaks eesmärgiks on kaasa aidata ettevõtluse edendamisele, Eesti ettevõtete rahvusvahelise konkurentsivõime kasvule ning koos sellega majanduse kiiremale arengule. Parimat õpilasfirmat tunnustatakse sellel konkursil aastast 2004.

Lisainfo: www.konkurents.ee