Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

5. veebruaril Kalev Spa ujulas peetud Tallinna koolinoorte meistrivõistlustel teateujumises saavutasid
21. Kooli noormehed I koha ja neiud II koha.

Noormeeste võidukas võistkonnas ujusid:
Assar Leok, Sander Starast ja Christian Olivir Palvadre 12B, Mikk Mäe 10A, Priidik Laid 10C, Ken George Kiseljov 8A, Rauno Liivand 9A, Miko Lilleorg 8B, Kristjan Laid ja Kristjan Narusk 8C. Eelujumises aitas finaalipääsu tagada Sander Korjus 11A.

Neidude arvestuses II koha saavutanud võistkonnas ujusid:
Britt Nigul 12A, Liis Nesler 10A, Laura Laumets ja Grete-Kai Teeäär 10B, Karin Marie Margret Iilane 10C, Triinu Johanna Lume 9C, Alexandra Ruutsaar 8B, Triin Alber 7B, Maria Goldrin ja Kirke Pollisinski 6B. Eelujumises tagasid pääsu finaali lisaks Andra Moistus 10A ja Elis Vilde 5C.


Suurepärane saavutus, palju õnne!

Suur tänu juhendamise ja toetamise eest treenerid, kehalise kasvatuse õpetajad ja lapsevanemad!