Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Goethe Instituut, YFU ja rahvusvahelise projekti “Koolid – tuleviku partnerid” (PASCH) keskus Münchenis kuulutasid välja stipendiumikonkursi 2013/2014 õppeaastal vahetusõpilastele, kes soovivad veeta vahetusaasta Saksamaa Liitvabariigis. 

Stipendiumitele Saksamaa keelelaagrita programmi, maksumusega 3829 eurot või Saksamaa keelelaagriga programmi, maksumusega 4130 eurot, said konkureerida kõik15-17aastased FIT koolide õpilased, kes pidid osalema „Ma õpin, sa õpid, me õpime“ pildi-/jutukonkursil – koostama teemakohase PowerPoint esitluse ning läbima YFU Eesti valmisprotsessi – esitama taotlemisdokumendid ning läbima valimispäeva.

Eesti õpilastest võitis konkursi 21. Kooli 11C klassi õpilane Signe Orgse. 

Ühtekokku anti välja 8 stipendiumit erinevate riikide FIT koolide õpilastele.

 
Õnnitleme ja soovime põnevat vahetusaastat!

Lisainfo projekti kohta PASCH kodulehel: http://www.pasch-net.de/mit/wet/de3346228.htm