Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kirjastus Avita on aastate jooksul välja andnud sarja „Kirjandusõpetus põhikoolis“ ja „Kirjandusõpetus gümnaasiumis“. Viimasest ilmus paberkogumikuna kaks osa. Kolmas osa, mille koostaja on Seoriin Jõgise, toimetaja Maire Aher, on nüüd valmis ning sisaldab järgmiste teoste käsitlusi:

Andrus Kivirähki „Aabitsa kukk” ­– Seoriin Jõgise, Tallinna 21. Kooli pedagoog-metoodik.

Kui hing on marraskil. Jaan Krossi novellid „Marrastus” ja „Toru”, Kalev Kesküla essee „Toru” ning Mats Traadi luuletus „Raivo Ukrainski” – Merle Raidma, Tallinna Mustamäe Gümnaasiumi pedagoog-metoodik.

Jaan Krossi „Väike Vipper” – Ülle Salumäe, Gustav Adolfi Gümnaasiumi vanempedagoog; Krista Nõmmik, Vanalinna Hariduskolleegiumi pedagoog-metoodik.

 

Tänu õppematerjalide koostajatele, edu jätkamaks, õpetaja Seoriin Jõgise!