Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

26. veebruaril peetud Tallinna koolinoorte 2013. aasta suusatamise meistrivõistluste esimesel võistluspäeval saavutas Triinu Johanna Lume 9C klassist 2 km distantsil tütarlaste arvestuses II koha. Ühtekokku võistles antud distantsil 114 tütarlast erinevatest Tallinna koolidest.

Günmaasiumineidude arvestuses saavutas Hanna Anton 11A klassist 6. koha.

Poeglaste arvestuses saavutasid meie kooli õpilased Frank Abner 9A ja Mark Abner 8C distantsil 4 km vastavalt 10. ja 12. koha, mis tagas koolile esimese võistluspäeva järgselt poeglaste võistkondlikus arvestuses III koha.

I koht – Tallinna Saksa Gümnaasium
II koht – Nõmme Gümnaasium
III koht – Tallinna 21. Kool

 

Palju õnne!
Suur tänu juhendamise ja toetuse eest treenerid, kehalise kasvatuse õpetajad ja lapsevanemad!