Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

11. mail Eesti Rahvusraamatukogu suures konverentsisaalis toimunud üleriigilise saksakeelse lauluvõistluse „Lautstark“ finaalis pälvisid meie kooli algklasside saksa keele ringi õpilased 1. – 3. klassi vanuserühmas lauluga “Krims-krams” eriauhinna kõige musikaalsema esituse eest.

Kooli esindasid lauluvõistlusel:
Elisabeth Pae 2A
Juhan Laasik 3A
Magnus Teder 3A
Anna Kottel 3B
Mette Mähar 3B

Palju õnne!
AItäh, õpetaja Eve Teder ja kontsertmeisteer Angelika Kadarik!
Teadustajatena tegid tublit tööd Grete Laura Kunnas 3C ja Kristin Thorsteinsdottir 4C klassist.

Juba 4. aastat toimunud lauluvõistlust, mis on kujunenud toredaks traditsiooniks ja võimaldab väikestel saksa keele õppijatel Eestis oma oskusi ning võimeid näidata, korraldab Goethe Instituut Eestis.