Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Allikas: president.ee

30. oktoobril andis president Toomas Hendrik Ilves üle tänavused hariduspreemiad.

“Iga hea õpetaja peamiseks omaduseks on äratada oma õpilastes uudishimu ning teha teekond uute teadmiste ja oskusteni võimalikult põnevaks. Teil on see korda läinud,” ütles president Toomas Hendrik Ilves, andes tänavused hariduspreemiad Eesti tudengisatelliidi programmi algatajale Mart Noorma’le, kauaaegsele viiuliõpetajale Tiiu Peäske’le ning majandusõpetajale Epp Vodja’le.

President Ilvese sõnul saavad õpetajad kõige siirama tänu ja tunnustuse oma õpilastelt: “Suurim tunnustus teie tööle on see, kui teie parimatest õpilastest saavad kord teie kolleegid, et kanda edasi seda pühendumust, mida omakorda teie saite oma õpetajatelt.”

Epp Vodja on Sihtasutuse Junior Achivement Eesti tegevjuht, 21. Kooli majandus- ja ettevõtlusõpetaja ning õpilasfirmade programmijuht. Teda võib julgelt nimetada süsteemse ettevõtlushariduse alusepanijaks Eesti üldhariduses. Ta on ettevõtlus- ja majandusõppematerjalide koostaja, õpetajate koolitaja, õpilasfirma programmi hing ja eestvedaja, riikliku õppekava majandus- ja ettevõtlusõppe ainekavade üks koostajatest, Euroopa Komisjoni ettevõtlushariduse ekspert, Euroopa ettevõtlusharidust koordineeriva organisatsiooni tegevjuhtide nõukogu liige ning selle esimees aastatel 2011-2013.

Epp Vodja

Reaalteaduste eripreemia laureaat Jaan Kalda, hariduspreemia laureaat Tiiu Peäske,
president Toomas Hendrik Ilves, hariduspreemia laureaadid Epp Vodja ja Mart Noorma.

 

Loe lisa: http://president.ee/et/meediakajastus/pressiteated/9562-2013-10-30-14-36-46/index.html