Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Comeniuse koolide koostööprojekti Travelling across Europe through history raames ning SinuFilmi toetusel valmisid 10. klasside õpilastel ajaloo alased lühifilmid, mis jäädvustasid meie rahva ajaloomälestust.

Kõik kolm filmi –  “Deportation”, “Eesti vabanemine” ja “The Blind Eye” esitati SinuFilm konkursile, kus vaheauhinnana andis žürii välja Brüsseli reisi. Vaheauhinna võidutiimi neli filmiloojat ja üks õpetaja on kutsutud 5.-6. detsembril 2013 tutvuma Euroopa Parlamendi ja saadik
Tunne Kelami tegemistega Brüsselis.

[jwplayer mediaid=”9386″]

Žürii valikul premeeriti Brüsseli reisiga meie filmi “Deportation”. Brüsselisse sõidavad Marten Vaino, Karl-Erik Talvistu ja Cassandra Krass 10C klassist ja külalisnäitleja peaosatäitja rollis – Paul Raadpalu Gustav Adolfi Gümnaasiumist. Õpilastega sõidab kaasa inglise keele õpetaja Ülle-Ly Vohnja. Filmi tegid lisaks Vivian Melder ja Kristel Jakobson 10C klassist ning Ralf Raava 10A klassist. Projekti koolipoolsed koordinaatorid on õpetajad Ingrid Paggi ja Merle Teever.

Kõik kolm filmi jätkavad osalemist peaauhinna konkursil, kus enim hääli saanud film jagab peaauhinda SinuFilmi stipendiumit 3000€ koos kahe žürii poolt valitud filmiga!

Vaata filme ja hääleta oma lemmikfilmi poolt seda like’ides !

Kõiki konkursi filme on võimalik vaadata http://www.youtube.com/SinuFilm
ja hinnata https://www.facebook.com/SinuFilm/.

Hääletamine kestab 25. novembrist 1. detsembrini 2013!