Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

 

Laupäeval, 30. novembril Tallinnas toimunud võimlemisfestivali GymnaFest 2013 lõppkontserdil selgitati Eesti parimad võimlemisrühmad. GymnaFest 2013 üldvõitjaks krooniti VK Piruett eliitrühm kavaga „Maa pisarad“. Kavas tegid kaasa meie kooli õpilased Jessica Kurm 9A ja Olivia-Liina Oja 9C.

Gymnafest_2013

Finaalvooru pääses eelvoorude tulemuste põhjal 27 rühma, kelle hulgast selgitati võitjad erinevate vanus- ja koondrühmade arvestuses ning GymnaFest üldvõitja.

Juulikuus võitsid tüdrukud sama kavaga Lõuna-Aafrika Vabariigis Cape Townis kuldmedali. Osaleti FIGi korraldatud teisel Gym for Life Challenge nimetusega ülemaailmsel  konkurss-võistlusel  võimlemisklubidele.

Palju, palju õnne!
Suur tänu juhendamise ja toetuse eest, treenerid ja lapsevanemad!