Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Veebruarikuus peetud Eesti Õpilasfirmade laadal valiti Rocca al Mare keskuse parimaks õpilasfirma tooteks Tallinna 21. Kooli Õpilasfirma EasyClip välja mõeldud lihtne ja mugav kinnitus, mis on mõeldud eeskätt erinevate juhtmete koos hoidmiseks.

Lisaks Rocca al Mare keskuse edukaima müüja preemiale autasustas Intellektuaalomandi Teabekeskus õpilasfirmat tahvelarvutiga.

Õpilasfirma liikmed Sylvia Krupp, Liis Nesler, Pille-Riin Paas, Anette Lilje ja Mari Helen Štarkov 11A klassist esindavad Eestit 31. märtsil – 4. aprillil Iisraelis toimuval rahvusvahelisel õpilasfirmade laadal JA-YE Europe, kus on eesmärgiks tutvustada ja müüa oma toodet – lihtsat kõrvaklappide juhtmete kinnitajat.

EasyClip_3

Õnnitleme ja soovime edu!