Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kas teate, et loodusfoto puhul on oluline dünaamika, loomapildi puhul eelkõige loomulikkus ja et valgus on määrav jne. Ja et hea foto algab sealtmaalt kus vaataja saab emotsiooni. Kutsume Teid neid hetki püüdma!

Algajate fotokursusel on juhendajaks profifotograaf – Aivar Pihelgas. Aivaril on lisaks suurepärastele teadmistele fotograafiast ka hea huumorisoon ning asjade “puust ja punaselt” selgeks tegemise oskus. Tema koolitustelt lahkuvad alati õnnelikud kursuslased, kes pikisilmi järgmist koolitust või edasijõudnute kursust ootama jäävad.

Teemad:

  • Fotograafia mõisted ja tehnikad
  • Kompositsioon ja pildistamisvõtted
  • Fototehnika ja hooldus
  • Praktiline pildistamine linnas
  • Kokkuvõte ja kodutööde vaatamine

16-tunnilise koolituse käigus saab algteadmised fotograafiast – mis on ava, säriaeg, teravussügavus, ISO ja palju muud. Samuti õpime seda praktikas  kasutama. Kokkuvõtvas loengus vaatame koos teie tehtud pilte ning arutleme  nende üle.

Koht: Tallinna Õpetajate Maja, Raekoja plats 14
Aeg: kell 18.00-21.00, 1 kord nädalas, neljapäeviti, kokku 5 korda: 10.,  17., 24., 25. september (25-ndal linna pildistamine) ja 1. oktoober (tööde läbivaatamine ja lõpetamine)
Hind: 99.60 eur/km-ga, soodushind -15% haridustöötajatele, ISIC ja ITIC  kaardi omanikule 84.66 eur/km-ga, laieneb vaid 1 soodustus vabade sooduskohtade olemasolul.

Lisainfo: Tiiu Paas tel 615 5162, 554 8856, tiiu@opetajatemaja.ee
Registreerimine: link