Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Nukufilmi Lastestuudios avatud uksed 7.-13. september.

Augustis uutesse ruumidesse Pärnu mnt 154 kolinud Nukufilmi Lastestuudio ootab kõiki animafilmi huvilisi sel nädalal avatud tundidesse. “Kuigi enamus kursusi on juba täis, otsustasime oma uksed avada kõigile huvilistele, et veelgi rohkem inimesi animapisikuga nakatada. Oleme suurema huvi korral nõus ka lisakursuseid korraldama,” ütleb Nukufilmi Lastestuudio juhatuse liige Mait Laas

Avatud tundides osalemine on tasuta. Tunniplaaniga saab tutvuda kodulehel. Olemasolevasse tunniplaani oleme lisanud laupäevase töötoa: animapesa „Mahlakad viljad“. Töötoas osaleda soovijatel palume kaasa võtta mõned sügisesed köögiviljad. Töötuba annab aimu, mida kõike vahvat on vaid paari tunnise juhendamise jooksul võimalik korda saata animatsioonimaailmas.

Nukufilmi Lastestuudio on huvikoolina tegutsenud juba 13 aastat. Pakume animatsioonialaseid kursuseid ja ühekordseid töötubasid nii suurtele kui väikestele, nii lasteaias, koolis kui tööl käijatele.

Lisainfo:
Mait Laas
Juhatuse liige
Tel 5303 7660