Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Hea XXI Kooli lapsevanem, vilistlane, sõber!

2018/2019. õppeaasta oli koolile erakordselt edukas. Esimese koolina Eestis saime Eesti Kvaliteediinnovatsiooni peaauhinna 2019 ja veebruaris pärjati meid Pekingis Rahvusvahelise Kvaliteediinnovatsiooni auhinnaga hariduse kategoorias.

Õpetaja Mart Soobik pälvis üleriigilisel konkursil „Eestimaa õpib ja tänab“ Aasta Õpetaja tunnustuse.

Traditsioonid, isamaalisus, kvaliteet, ettevõtlikkus, kriitiline mõtlemine, koostöö on põhiväärtused, mis loovad meie koolist omanäolise ja konkurentsivõimelise kooli nii Tallinnas kui kogu Eestis. Meie tuntus rahvusvaheliselt on märkimisväärne: kooli külastas möödunud õppeaastal üle 100 haridusvaldkonnaga seotud delegatsiooni, kes on vaimustustes kooli keskkonnast, -kultuurist, juhtimisest, siin tehtavast tööst, õpilastest ja õpetajatest, nende koostööst, võõrkeelte oskusest.

Eelmisel õppeaastal toetasid paljud lapsevanemad Tallinna XXI Kooli Arengu Edendamise Ühingu kaudu erinevaid ettevõtmisi ja koolielu tegevusvaldkondi, mille eest teile suur, suur tänu!

Laekunud toetustega nii vilistlastelt kui lastevanematelt  oli võimalus soetada aulasse uus tiibklaver Estonia, hankida täiendavalt muusikainstrumente, tellida teadusajakirju raamatukokku; toetada kultuuri- ja kunstinädala tegemisi, kevad- ja jõulukontsertide korraldamist; parimate  õpilaste ja õpetajatel tunnustamist õppeaasta lõpul; kaasajastada õpikeskkonda.

Selleks, et edukalt jätkata ja täita püstitatud arengueesmärke, õppida turvalises õpikeskkonnas, luua kõikidele õpilastele kaasaegseid õpitingimusi, rakendada mitmekesiseid õppevorme, kasutada erinevaid õppemeetodeid ja õppevahendeid-õpivara, pöördub hoolekogu lastevanemate, vilistlaste ja kooli sõprade poole palvega jätkata kooli jaoks oluliste ettevõtmiste ja tegevuste toetamist, mille tarvis paraku kooli eelarvest ainuüksi ei piisa.

2019/2020. õppeaastal vajame toetust eelkõige tegevusteks järgmistes valdkondades:

aktiivse koolipäeva kontseptsiooni elluviimisel, eesmärgiks õuealale spordi- ja mänguvahendite paigaldamine;

õpikeskkonna arendamine, õppeklasside sisustamine, kaasaegse puhkemööbli ja õppevahendite hankimine;

õpilaste tunnustamine, kes on silma paistnud ettevõtlikkuses, omaloomingus, spordis, olümpiaadidel, projektides jms.

Võimaluse korral ootame Teie toetust ja panust Tallinna 21. Kooli Arengu Edendamise Ühingu arveldusarvele EE652200221001194794, Swedbank.

Igasugune toetussumma on teretulnud. Toetaja võib märkida maksekorraldusel, millise tegevuse toetamiseks tuleb toetussummat kasutada. Kui on soov ühingut toetada igakuiselt, on pangas võimalik sõlmida otsekorraldusleping. Kui toetussumma makstakse juriidilise isiku poolt, siis tasutud summat ei maksustata erisoodustusmaksuga.

Aitäh, senised ja uued toetajad!

Üheskoos loome uusi väärtusi, koos suudame olla tulemuslik, huvitav, inspireeriv ja ettevõtlik kool.

XXI koolist XXI sajandi haridus!

Lugupidamisega

Kalmer Kikas
Hoolekogu esimees