Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

20.–23. oktoobril kutsuvad kaheksa Tallinna vanalinnas asuvat muuseumi 1.–3. klassi lapsi põnevale otsimismängule linnalaagris „Kaheksa ühe hoobiga“. Seekordse laagri teema on „Keldrist katuseni“, mis tähendab, et seiklused viivad nii maa alla, maa peale kui ka taevasse!

Igas muuseumis on lastel kuhjaga seiklemist, avastamist, mängimist ja meisterdamist. Näiteks uuritakse Niguliste muuseumis, mida võib leida muuseumi keldrist, käiakse ära peaaegu et muuseumi katusel, piilutakse oreli sisse ja kuulatakse ära, milliseid lugusid räägivad vanad raidkivid. Eesti Loodusmuuseumis ootab ees näitus „Hirmus armas nahkhiir“, kus esitatakse küsimusi: kas nahkhiired on hiired, kas Eestis leidub ka vereimejaid nahkhiiri ja miks ripuvad nahkhiired pea alaspidi? Nukuteatrimuuseumis äratatakse ellu tegelased, kes on end keldrisse peitnud, ja tutvutakse teatrinukuga, kelle pea katusest välja ulatub. Kõikide muuseumide põnevad tegevused leiate siit.

Laagripäevi sisustavad: Eesti Ajaloomuuseum, Eesti Lastekirjanduse Keskus, Eesti Loodusmuuseum, Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum, Eesti Teatri- ja Muusikamuuseum, Eesti Tervishoiu Muuseum, Niguliste muuseum, Nukuteatrimuuseum

Hind: Neli päeva kestva laagri hind on 85 €, soodushind ühe pere lastele 80 €/laps. Hinna sisse kuuluvad kõikides muuseumides toimuvad tegevused, materjalid ja soe lõunasöök.

Info Niguliste muuseumi kodulehel

Registreerumine

Üritus Facebookis