Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Lugupeetavad õpilased ja lapsevanemad

Oleme õnnelikult ja tervelt jõudnud üheskoos käesoleva õppeaasta esimese koolivaheajani.

Tänan kõiki tähelepaneliku suhtumise eest koolis kehtestatud reeglitesse, mis aitavad COVID-19 levikut ennetada. Vajadusel on üksikud õpilased viibinud karantiinis, külmetus- ja viirushaiguste tunnustega on jäädud kenasti koju. Seda kinnitavad ka termokaameraga mõõtmised – palavikus ja haigena pole kooli tuldud. Desinfitseeritakse ja pestakse korralikult käsi. Kantakse vajadusel maske, sest vahemaa hoidmine on koolis paraku keeruline.

Loodan, et arvestades epidemioloogilist olukorda, mis üle Euroopa on väga kriitiline, ei ole pered plaaninud reise välismaale, mis varasemalt koolivaheaegadel oli tavapärane. Naasmine sellistelt reisidelt võib olla kooli jaoks suur risk, seda enam, et karantiinikohustust on Vabariigi Valitus alates 09.10.2020 hüppeliselt leevendanud.

Arvestades hetkeseisu koolis, mis on olnud stabiilne, jätkame peale koolivaheaega samade põhimõtetega õppekorralduses kui siiani (vt lisatud graafik kodu-/e-õppe päevadest 5.-12. klassidele I poolaasta lõpuni).

Soovin kõikidele õpilastele tervislikku ja kosutavat vaheaega. Viibige palju värskes õhus, looduses, tegelege spordiga. Vältige rahvarohkeid paiku. Kui aga see vajadus tekib, sh ka ühistranspordi kasutamine, siis kandke maski. Nii kaitsete ennast ja teisi.

Oleme terved ka uuel õppeperioodil!

Lugupidamisega
Meelis Kond
direktor