Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

VIII üleriigilise ühiskonnaõpetuse olümpiaadi võitjad kuulutati välja 24. märtsil Stenbocki majas toimunud riigisekretäri vastuvõtul, kuhu olid kutsutud vabariikliku vooru parimad õpilased koos juhendajatega. Meie koolist said kutse Karl Rudolf Kunnas 11A klassist, kes saavutas vabariiklikus voorus 9. koha ja juhendaja, õpetaja Ingrid Paggi.

Ühiskonnaõpetuse aineolümpiaad on oluline, et uus põlvkond saaks kiiresti muutuvatest ühiskonna, poliitika ja majandusoludest aru ja oskaks teha parimaid otsuseid ja valikuid, et meie ühiskond oleks kestlik.

Olümpiaadi korraldab Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate Selts koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumi, Euroopa Komisjoni Eesti esinduse ja riigikantseleiga. Olümpiaad kannab endas laiemat tähendust, innustades nii õpilasi kui ka õpetajaid ühiskonnas aktuaalsete teemadega kursis olema ja kaasa rääkima. Gümnaasiumi õpilased pidid vastama Euroopa Liidu institutsioonide, erakorraliste valimiste, majandussüsteemide ja julgeolekupoliitika teemadel.

Õnne ja edasist edu Karl Rudolf Kunnasele!

Aitäh, õpetaja Ingrid Paggi.

Vastuvõtt on kajastatud Riigikantselei leheküljel

Tulemused: Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate seltsi kodulehel