Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

„Looduse- ja keskkonnahoiu teema-aasta raames ikka loodusesse ja liikumisesse, et midagi uut õppida, ennast ületada ja koostööd arendada“, ütleb klassijuhataja Irina Rozanova.

Esimene päev algas Pärnus, kus õpilasi ootasid SunCity jõekeskuse matkajuhid, kes tegid põhjaliku instruktaaži, et mööda Pärnu jõge kaks tundi matkata. Saatjaiks olnud lapsevanemad pidid samuti kõike koos lastega kaasa tegema. SUPImatka lõppedes ja pärast kehakinnitust liiguti edasi Viljandi suunas JUnsi Puhkekülla, kus korraldati sisukas õhtu ilma igasuguse teeninduseta – ise tehti süüa ja ise koristati ka!

Järgmine hommik sisustati meeskonnamängudega, oli liikumist, ajuragistamist, vaja läks ka  esinemisoskust. Seejärel suunduti Viljandisse ja ees ootasid Escape ruumid, kus õpilased olid jaotatud nelja erinevasse meeskonda ja pandud rasketesse olukordadesse – nad pidid koostööd tehes ning omavahel suheldes sellest ruumist väljapääsu leidma vaid ühe tunni jooksul. Pärast seda toimus viktoriin lossimägedel ja rippsillal.

Koos tegutsedes, targalt omavahel suheldes ning ühiseid eesmärke saavutades arenesid olulised 21. sajandi oskused.

Pildialbumis: 5B klassi kahepäevane klassireis SUPImatka ja meeskonnamängudega