Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

19. märtsil toimunud üleriigilisel inglise keele kõnevõistlusel osales 65 kõnelejat 40 Eesti koolist. Tänavuse kõnevõistluse peateemaks oli Shakespeare’i tsitaat “There is nothing either good or bad but thinking makes it so”.

Võistlus koosnes kolmest voorust, kus esimeses tuli esitada viieminutiline eelnevalt ettevalmistatud kõne, millele järgnesid publiku ja kohtunike küsimused.

Esimesest voorust pääsesid sel aastal edasi 14 õpilast, kellel tuli 15 minuti jooksul kohapeal valmis mõelda ja esitada 3-minutiline kõne. Ainukesed abivahendid olid pliiats, paber ning inglise keele seletav sõnaraamat. Autasustatute hulka jõudis 10B klassi õpilane Doris Mägi oma kõnega “I believe in a growth mindset“.

Palju, palju õnne!
Aitäh, õpetaja Merike Kaus