Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tõnis Lukase egiidi all Tammepuu Eesti Klubi MTÜ ja Iivi Zajedova korraldatud esseekonkursil “Minna ei taha, kuid jääda ei saa” pälvis 10C klassi õpilane Alo-Tauri Mere eriauhinna haarava ja originaalse kirjatöö eest.

Tublid kirjutajad olid ka Tristan Türk 12A ja Johanna Saska 10C klassist.

Pidulik auhinnatseremoonia toimus emakeelepäeval Riigikogu Konverentsisaalis. Auhinnasaajad pälvisid RELi poolt välja pandud tasuta reisi Rootsi koos osalemisega Noorte Rahvaülikoolis Kärr Sämstadis (Rootsi läänerannikul).

Palju, palju õnne!

Aitäh, õpetajad Merle Kaldjärv ja Ingrid Paggi.

Tammepuu Eesti Klubi MTÜ veebilehekülg: https://suurpogenemine1944.wordpress.com/teised-uritused/
Vaata ka: fotod auhinnatseremoonialt