Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

4. veebruaril toimus Viimsi Keskkoolis vabariikliku kõnevõistluse „Mul on unistus…“ lõppvoor, kus meie kooli  11B klassi õpilane Robin Aleks Jõgi saavutas III koha. Võistluse lõppvooru kutsuti internetipõhise eelvooru põhjal kuus Tallinna 21. Kooli, Gustav Adolfi Gümnaasiumi ja Tallinna Reaalkooli ühises valikaines “Kõne ja väitlus” osalenud õpilast.
Palju õnne!

Suur tänu õpilaste juhendamise eest õpetaja Ülle Salumäe!
Konkursi esimeses voorus tuli osalejatel filmides linti lugeda oma 3-5minutiline kõne teemal “Mul on unistus”  ja laadida see ülesse Youtube’i keskkonda. Osalejatest valiti 12 parimat, kes pidid 4. veebruaril Viimsi koolipere ees oma kõnega esinema. Esinejate seast valiti omakorda välja 6 parimat, kellele anti kohapeal aega 20 minutit, et kirjutada uus 2-minutiline kõne teemal “3 soovi Eestimaale”, misjärel tuli oma kõne esitada žüriile.