Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

11. jaanuaril lõppenud ENTRUMi ÖÖsessioonil, kus käsitleti finantseerimist, selgitati Koolinoorte ettevõtlikkusideede konkursi esimese vahehindamise raames välja parim blogipostitus. Konkursi “Minu superaasta ENTRUMiga” võitjaks osutus start-up Praktikum.
Auhinnatud blogi autoriks on Liisa Aavik 12C klassist.

Vahevõistluse eesmärgiks oli kirjutada oma start-up`i tegemistest. Liisa Aaviku võidublogi esimest postitust loe aadressilt: http://praktikumeesti.blogspot.com/2013/12/kuidas-tiim-praktikum-kohtus.html

ENTRUM on Eesti Energia koolinoorte ettevõtlikkusideede konkurss ja arenguprogramm.

Palju õnne, Liisa ja edukat võistlemist!

P.S 19. detsembrist sai start-up`ist MTÜ Praktikum www.praktikum.ee.