Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Meie kooli abiturientidel on juba üle 15 aasta võimalus, olla tippspetsialistide töövarjuks, et uudistada kaasaegses töömaailmas, saada asjakohast informatsiooni erinevate erialade kohta ja planeerida oma haridusteed.

Traditsioonikohaselt on meie abiturientide eelistatuimad valikud meditsiin, õigus, majandus ja infotehnoloogia.

Sel aastal andsid õpilastele võimaluse Põhja-Eesti Regionaalhaigla erinevad osakonnad, MERKO, Harju Maakohus, Lääne ja Põhja Politseiprefektuurid, Lennuliiklusteenistuse AS, advokaadibürood K&S Legal, Sorainen ja Ellex Raidla, Eesti Vabariigi Välisministeerium, Tiina Toometi Kliinik, Milrem Robotics, ERR, Nortal, Balbiino, Swedbank, Laam Kinnisvara OÜ, Eesti Loots, Spordimeditsiini SA, Eesti Arheoloogiamuuseum, Turunduslabor, FinEst-Hall Baltic OÜ ja paljud teised asutused ja ettevõtted.

Suur tänu uutele ja kauaaegsetele koostööpartneritele!