Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

7. märtsil Nõmme suusaradadel peetud Tallinna koolinoorte murdmaasuusatamise meistrivõistlustel saavutas Robert Lee 5B klassist 3. – 5. klasside poiste arvestuses distantsil 1,4 km I koha. Samas vanuserühmas ja samal distantsil saavutas Tuudor Palm 4B klassist II koha.

Esikümnesse mahtusid ja 8. koha sõitsid 3. – 5. klasside arvestuses välja veel ka Kristin Tropp ja Kristopher Karma 5C klassist ning kesklinna koolide arvestuses 6. – 7. klasside tütarlaste arvestuses saavutas 7. – 8. koha Kristiin-Heleen Toovis 6A klassist.

Kesklinnakoolide arvestuses tunnistati meie kooli 3. – 5. klasside poislaste võistkond parimaks!

 

Palju õnne!
Suur tänu juhendamise ja toetuse eest treenerid, kehalise kasvatuse õpetajad ja lapsevanemad!